Tänään katsesi putki muiden harrastusten parissa ja hölkkäilin puolituntisen. Ei se nyt niin pahalta tuntunut. Lauantaina Smålannin yöosuus, johon ei kohdistu kovinkaan suuria odotuksia. Kuten ei koko reissuun, sillä joudumme matkustamaan joillain perkeleen tila-autoilla TuSsilaisten kanssa, ja kuskit pitäisi löytyä omista riveistä. Itse en ole ensimmäisenä nostamassa käteäni vapaaehtoisuuden merkiksi, mutta eipä taida olla kukaan muukaan. Njoh, ensi viikolla sitten muistellaan, oliko kivaa. Ehkäpä tällä kertaa uskallan liikkua ihmisten ilmoillakin.

Sitten maanantaina, kun hyttisiivooja on saanut hätisteltyä väsyneet suunnistussankarit koteihinsa potemaan pahaa oloa, käykääpä klikkailemassa itsenne yliopiston vaalisivuille. Sinne kun kirjautuu sähköpostitunnuksilla, pääsee äänestämään. Ja numerohan oli 288. Että tällaista peliä.

Nähdään perjantaina, ja sitten ei pitkään aikaan varmaan monia nähdäkään. Tietysti Mossi on vielä kokoamassa joukot, ja lämmittelyksi suosittelen perjantaista olutsuunnistusta Hervannassa - puhumattakaan torstaisesta Riston ja Moppi&Aivokurkiaiset -keikasta. Moikka.