Viides kausi OManagerissa päättyi sunnuntaina Smålantiin. Smålkussa miehet ottivat odotetun voiton, mutta naiset joutuivat tyytymään kauden huonoimpaan, 19. sijaan. Viestiliigassa miehet olivat kolmansia ja naiset viidensiä, joka oli naistemme paras sijoitus koko pelin historiassa.

Miesten ongelma on se, että kovimmat miehemme ovat puhtaita yömiehiä, joilla ei päiväosuuksilla ole juuri mitään käyttöä. Ja yöviestejä on meille turhan harvoin. 10milassa, Jukolassa ja Smålkussa ollaan kovia, mutta kevään viestit menivät liigavoittoa ajatellen aivan liian huonosti.

Naiset ovat puolestaan kehittyneet hyvin, ja 10milan voitto oli meiltä kyllä upea tulos. Joukkue oli täynnä etukäteen heikkoja lenkkejä, mutta niin sieltä vain tultiin. Parempaankin liigasijoitukseen olisi ollut mahdollisuuksia, mutta loppukaudesta naisille sattui useita täydellisiä floppeja, ja näin tulokset jäivät heikommiksi.

Harjoittelussa menestyksen tie on löydetty, ja ensi kaudella ollaan molemmilla rintamilla valmiita taistelemaan liigavoitosta, vaikka se kausi kaudelta käykin entistä haastavammaksi. Piikkiön Kehitys on pelin menestyksekkäin seura, ja olen kovin ylpeä urheilijoidemme suorituksista!