Virallinen henkilökohtaisen kisakauden avaus- ja päätöstapahtuma ei aivan sujunut suunnitelmien mukaan. Haudoin varsin helpolla rastilla loppumatkasta melkein kolmeminuuttisen täysin turhaan, ja kun sen lisäksi muutama vajaa minuuttinen matkaan sattui, oli tulos turhan vaisu. Tämä siihen nähden, että muutamalla välillä onnistuin hyvillä reitinvalinnoilla muuttamaan vaikeat välit helpoiksi, ja meno oli suurimman osan matkaa paljon paremmin hallussa kuin se minulla tuppaa olemaan.

Fyysisesti ongelmia oli selvästi enemmän, vaikka kisa tällä kertaa virheisiin kaatuikin. Maasto oli pääosin hirveää paskaa, ja vaati aggressiivisuutta, ja sitä ei löytynyt. Kun vielä lopussa hyydyin pahasti, niin ei ollut ihme, että navankorkuinen pikkukaveri rynni loppusuoralla ohi. Väliaikojen puolesta alku on kuitenkin sujunut ihan hyvin. Juoksin ykkösvälille pohjat suoralla reitinvalinnalla, vaikka järjestävä tahokin arvioi peltokierron nopeammaksi, ja siltä se yhä vaikuttaa. Kenties hyytyminen johtuikin juuri liian innokkaasta alusta.

Njoh, ei tässä mitään. Kisa olisi voinut mennä paremmin, mutta olisi se voinut mennä paljon paskemminkin. Cassulle tuli turpaan, enkä olisi edes puhtaalla hänen aikaansa yltänyt. Se kyllä vitutti, että tuli turpaan Piffenin jannulta, jonka sain kakkosella kiinni ja jätin samantien. Sentään Pyyt jäivät tällä kertaa taakse. Huomenna alkaa liikuntaviikko.